Imkerij de Werkbij zorgt samen met de bijen voor de natuur, werkt met de natuur en ontvangt van de natuur.

Want dat is het bijzondere van onze professionele imkerij: alles wat we doen, doen we samen met én voor de bijen. Zij geven ons hun veelzijdige, gezonde en lekkere producten. Wij bieden hen onze zorg en zijn hun ambassadeur.

Bestel bij ons de beste kwaliteit propoliarauwe honing en glasproducten

Gezond – Natuurzuiver – Zonder toevoeging – Eerlijk 

Eerlijke honing van perfecte kwaliteit - rechtstreeks van Griekenland

20191103_103004

Wij houden heel veel van honing en zijn dé honing groothandel in Nederland! Een prachtig natuurproduct met liefde gemaakt door de bij. Honing is erg gezond en zit boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen. Steeds meer mensen gebruiken dit smakelijke product ter vervanging van suiker. Wij hebben van Nederlandse bloemenhoning, heidehoning en lindehoning tot heerlijke eucalyptus- of tijmhoning. Of ontdek onze lekkere honingkoek, honingsnoep en honingwijnen. En heeft u al gehoord over onze exclusieve verzorgingslijn en voedingssupplementen op basis van propolis? Deze veelbelovende producten mag u zeker niet missen.

 

Natuurlijke producten uit de bijenkast

Door Mark van de Ven blijft de honingbij behouden. Dat vraagt om waardering en steun aan mensen die het belang van de imkerij zien en hoog houden. Nederlandse imkers kunnen daarom bij ons terecht voor eerlijke prijzen. Hiermee steunen wij gelijk het werk van de imkers. Zonder bijen hebben we geen of slecht voedsel. Zonder bijen geen toekomst. Wij vertellen dat verhaal graag in het belang van de komende generatie.

Wat biedt De Werkbij

  • Up to 30 different types of honey
  • Delicious by-products such as honey cake and honey candy
  • Honey wines
  • Propolia, an exclusive care line based on propolis
  • Propolia, nutritional supplements
  • Bee rental and bee sale
  • Various types of glass jars and lids – bulk and trays
  • Raw honey  and  cold-thrown  honey
  • We only buy the best honey.


Mensen en bijen zijn voor elkaar gemaakt

Mensen en bijen horen bij elkaar. Geen mooiere plek om op adem te komen of een eerste stap naar werk te maken, dan een imkerij. De Werkbij is er daarom speciaal voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij vormen een deel van ons team. Op die manier dragen we graag bij aan een duurzame maatschappij, met een warme, veilige plek voor kwetsbare mensen.

honey-bee-4314838_1920

De Werkbij Nieuws en Agenda

hummingbird-hawk-moth-542500_1920
Sprankelende vacature Imkerij de Werkbij 28-40 uur Ons mooie…
Buitenbeestjes, Plantfanaten en Groengenieters: inspirerende dag op de Veluwe. Ontdek…
bee-4809854_1920
Oké, feitelijk gezien zijn de glazen potjes of de glazen flessen door jouw aankoop niet meer van…
bee-1575236_1920
Doe mee met De Werkbij Fotowedstrijd Maak jij een mooie foto waarop de bij centraal staat? Wacht…

“mijn verhaal schuilt in wie wij willen zijn voor bijen én voor mensen. Werken met bijen maakt rustig. In de imkerij leert iedereen geduldig zijn, want bijen laten zich niet sturen. Hun eigen vernuftige proces is de leidraad, die we volgen. De zuivere harmonie van een gezond bijenvolk leidt tot verwondering en respect.”